(+36) 20 916 0275 info@pizzaprogram.hu

Étel-, ital-, áru-, szolgáltatás-választó

  • Kereshetünk / szűkíthetünk kezdőbetűkre ([Shift] H a … = Hawaii pizza)
  • Szűkíthetünk szótag-előfordulásra is ([Ctrl] w a … = Wasabi + Hawaii)
  • Minden funkcióhoz és mértékegységhez külön betű jár ([a]=Ajándék, [ó]=Óriás, [n]=Nagy, [k]=kicsi, stb.)
  • Minden sor mellett szereplő gyorskódot is beüthetjük (1 = pizzák, 23=Hawaii pizza …. Tehát: [Enter] 1 2 3 [*] )
  • Használhatunk: Érintőképernyőt, egeret, görgőt, fel/le nyilakat… hogy számunkra legkényelmesebben és leggyorsabban választhassunk tételeket.
  • Érintő üzemmódban (pl. TabletPC-n) eleve kis-képecskék formájában jelennek meg a csoportok, méretezhető és lapozható formában.

Csoportok:

  • Tetszés szerinti elrendezést és elnevezést használhatunk, ez nem jelenik meg a vevőknél (Pl “Ücsik”)
  • Állíthatjuk a sorrendet (első helyen a Menü, utána leves, főétel, ital…)
  • Meghatározhatjuk ezáltal az összesített konyhanyomtatás sorrendjét, illetve a statisztikai összesítéseket.
  • Más csoportba áthelyezhetünk (akár ideiglenesen is) 1-1 árut
  • Happy-hours, azaz időszakos kedvezményt állíthatunk be 1-1 csoporthoz. (Pl. 14-15 óra között minden elviteles pizza -10%)

Mértékek:

  • Tetszőleges mértékegységeket hozhatunk létre (bogrács, csésze, 32cm, harmad-ötvenes, perc, gramm, kCal, kis, nagy, akciós, menüs, töltött…)
  • Mindhez rendelhetünk 1-1 gyorsbillentyűt ( [k]=kicsi, … stb.)
  • Külön árazhatjuk ezeket helyben fogyasztás és elvitel/kiszállítás szerint. (Így nem kell külön felütnünk a csomagolóanyag árát magasabb Áfa tartalommal.)
  • Beállíthatjuk, milyen sorrendben jelenjenek meg, attól függően, hogy helyben fogyasztják-e? (Pl. Narancslé helyben alapból “deci”, kiszállításnál “Liter”).
  • Egy áruhoz több mértéket is hozzárendelhetünk. Ilyenkor dinamikusan méreteződik a választó-rács mérete.

Árazás:

  • Automatikus Áfa-összesítés történik annak függvényében, milyen tételeket, milyen kedvezménnyel vagy szervízdíjjal ütöttek fel, milyen módon (helyben fogyasztás, vagy elvitel/kiszállítás)
  • Létrehozhatunk “átárazható” mértékegységeket. (Pl.: rendezvényes menüztetéshez)
  • Korlátozhatjuk, kinek van joga ilyen tételt felütni / átárazni.
  • A felütött tétel ára annak függvényében növekedhet, milyen feltéteket ütünk még fel rá vagy veszünk le / cserélünk.
  • A feltétek árai is változhatnak mértékegységenként külön % mértékben. (Pl. fele-fele pizza=50+50%, kisadag=70%, stb.)

<< Vissza a funkciók teljes listájához