(+36) 20 916 0275 info@pizzaprogram.hu

Házhozszállítás

A házhozszállítás kezelését a program kiemelt fontossággal kezeli.
Több modul / ablak is segít, hogy a lehető :

  • legkevesebb munkával
  • legrövidebb idő alatt
  • legnagyobb pontossággal
  • legegyszerűbb módon

tudjon rendeléseket felvenni lezárni és elszámoltatni, különösebb informatikai ismeret nélkül is.

Legfontosabb része a VEVŐK ablak, mely rendelkezik:

Majd a rendelések felvitelét külön segíti az ételek, italok, szolgáltatások választásánál automatikusan kezelt kiszállításos-ár és -áfakulcs.

Az étel elkészítését nagyban segíti, hogy a konyhára olyan blokkokat nyomtathatunk ki, mely figyelmezteti a szakácsot, hogy nem helyben fogyasztásról van szó, illetve kiemeli a feltéteket, megjegyzéseket:

A csomagolásnál segít az automatikus vagy akár 1 kattintásos etikett-címke készítés, mellyel feliratozhatjuk a dobozokat:

Megadható előre, hogy melyik futár vigye a címet, vagy akár egyszerre lezárható több cím is a Futárcímlista / Diszpécser modullal.

Ha elrontottuk a lezárást, esetleg lerobbant a futár és más vette át a címet, lehetőségünk van egy lezárt LAPot újra “reaktiválni”.

Ha visszaért vagy visszaszólt a futár a címről, és aktiváltuk a KasszaPRO házipénztár modult, akkor lekönyvelhetjük úgy, ahogyan fizetett a Vevő. Ezzel nyilvántartva és szétválasztva a készpénzes elszámolást a Szépkártyás, bankkártyás és egyéb fajtáktól.

Emellett a megrendelések felvétele gyakorlatilag 1-kattintásos műveletté egyszerűsíthető, ha rendelkezünk automatizált Internetes rendelés-átvevő rendszerrel.

Az esti elszámoltatás is pofonegyszerűvé válik, hiszen a Dolgozónkénti forgalomösszesítéssel egyértelműen és pontosan áttekinthető, melyik futár hány címet vitt, és mennyi a “leadandója”:

Továbbá az Árunkénti Statisztika gombbal lekérhetjük, voltak-e címpénzek, melyekkel külön elszámolhatunk.

Végül a házipénztár rendszerbe fél perc alatt felvihetjük a futárnak kifizetett “napi pénzt” és már zárhatjuk is a napot egy perc alatt.

Kapcsolódó:

<< Vissza a funkciók teljes listájához